28-oct.

Ladybird, surpriza perfecta pentru copii !

Ladybird, prietena celor mici, este supriza perfecta pentru ei: un biscuit crocant, cu crema de lapte, acoperit cu ciocolata delicioasa!

27-oct.

Incearca si tu Damla, noile bomboane gumate cu arome de fructe !

Bomboanele Damla pot fi gasite in toate orasele, in majoritatea magazinelor, de la chioscuri pana la magazine mari si hypermarket-uri precum Carrefour si Auchan, dar si in benzinariile Lukoil. Cei care sunt interesati sa devina distribuitori ai bomboanelor Damla in anumite regiuni sau vor sa afle detalii despre distribuitorii existenti in fiecare zona, sunt rugati sa scrie pe adresa: office@romegafood.ro pentru a primi mai multe detalii.

10-aug.

Guma Turbo, gustul copilariei, s-a întors!

Potrivit observator.tv, în anii '90, nu existau tablete sau smartphone-uri, însă existau gumele cu surprize! Unul dintre cele mai îndrăgite sortimente, Turbo, a revenit pe piaţa românească. Guma turcească Turbo a făcut furori! Se găsea peste tot, prin magazine, la colţul blocului sau la intrarea în şcoli, iar băieţii erau de-a dreptul disperaţi să facă schimb de surprize pentru a-şi completa colecţia. După mai bine de 15 ani, ne putem bucura, din nou, de gustul inconfundabil de piersică. Bucuria copiilor de atunci este iar pe piaţă şi suntem siguri că va avea succes!