Cariere si oportunitati

Dezvoltarea, avansarea si succesul atat profesional cat si personal al fiecarui angajat intr-un mediu de lucru motivant si placut, sunt valori care se afla la baza filosofiei noastre de resurse umane! Pentru orice informatie, contactati-ne la adresa de e-mail : office@romegafood.ro sau completati formularul de mai jos cu datele dumneavoastra.

Joburi disponibile

 • Key Account Supervisor Bucuresti (m/f) (LKA-IKA) - Bucuresti : Ne dorim un bun cunoscator al pietei de dulciuri care sa implementeze masuri care sa duca la cresterea vanzarilor si sa promoveze produsele pe piata.

  Cerinte: minim 2-3 ani experienta in vanzari IKA, de preferat in domeniul dulciurilor, experienta de lucru cu sefii de raioane, experienta de lucru cu companii specializate in merchandising, vorbitor de limba engleza, prezentabil, cu o tinuta corespunzatoare pentru a ne reprezenta, abilitati de a folosi echipamente office si programe.

  Beneficii: salariu fix + tichete de masa +bonus, telefon, laptop, masina de serviciu.

  Candidatii interesati sunt invitati sa aplice pana la data de 05 decembrie 2014 la adresa de email office@romegafood.ro
 • Director Regional Vanzari - Moldova (Barlad, Iasi) : Ne dorim un bun cunoscator al pietei de dulciuri care sa implementeze masuri care sa duca la cresterea vanzarilor si sa promoveze produsele pe piata.

  Cerinte: portofoliu clienti, 2 ani experienta in vanzari FMCG, orientare catre client, flexibilitate, punctualitate, seriozitate, implicare, abilitati de comunicare si relationare interpersonala, abilitati de organizare si planificare, posesor permis auto categoria B, disponibilitate pentru deplasari, limba engleza constituie un avantaj.

  Beneficii: salariu atractiv, comision din vanzari, diurna, telefon, laptop, masina de serviciu (constituie avantaj pentru candidatii care isi pot folosi masina personala - cheltuielile se vor deconta de catre companie).

Contactati departamentul HR